Prevenirea torsiunii. Torsiunea testiculară - agroturism-romania.ro


giardia în scaun pentru copii

Cauze Cauza exactă a torsiunii testiculare rămâne neclară. Torsiunea tensiunii apare atunci când testiculul se rotește, provocând răsucirea cordonului spermatic.

prevenirea torsiunii duct papillomatosis pathology outlines

Ca urmare, alimentarea cu sânge poate fi întreruptă complet, provocând daune și mai repede. În unele cazuri, un medic ar putea să întoarcă testiculul prin împingerea scrotului; cu toate acestea, operația tot este necesară, pentru a preveni reapariția torsiunii.

prevenirea torsiunii human papillomavirus cause by

Etapele chirurgicale pentru torsiunea testiculară prevenirea torsiunii Anestezie generală Doctorul face o mică incizie în scrot Răsucirea codului spermatic Cusătura unuia sau ambelor testicule în interiorul scrotului, dacă este necesar Dacă torsiunea testiculară este tratată în prevenirea torsiunii de șase ore de la începerea durerii, există șanse mai mari ca testiculul să poată fi salvat.

În cazuri rare de torsiune testiculară la nou-născuți și sugari, poate fi necesară o intervenție chirurgicală pentru a verifica un posibil cancer testicular. Operația chirurgicală de urgență poate salva uneori tot sau o parte din testicul, dacă se face la timp, și ajută la prevenirea torsiunii în celălalt testicul.

prevenirea torsiunii

Tratamentul pentru torsiunea testiculară este vital pentru sugari, pentru a ajuta la prevenirea altor probleme legate de producția de hormoni masculini și de fertilitate. Profilaxia În unele cazuri, dacă bărbații moștenesc torsiunea testiculară, o măsură specială care poate ajuta la prevenirea afecțiunii prevenirea torsiunii intervenția chirurgicală de a conecta ambele testicule în interiorul scrotului.

de la viermi la copii

Faceți o rezervare Completați informațiile dvs.