Paraziti obezitate, Recent Posts


Redactia Descopera.

Studiul a demonstrat că odată ce pătrund în interiorul gazdei, mulţi viermi paraziţi secretă o moleculă glucidică cu acţiune antiinflamatoare care are potenţialul de a ajuta la tratarea tulburărilor metabolice asociate cu obezitatea. Molecula glucidică este eliberată de paraziţi pentru a-i ajuta să se ferească de sistemul imunitar.

paraziti obezitate giardia poop

Prin reducerea inflamaţiei, ei se pot ascunde mai bine în interiorul ţesuturilor, iar gazda umană experimentează mai puţine simptome. Cercetătorii au testat această ipoteză pe şoareci care au fost hrăniţi cu alimente bogate în grăsimi.

Meniu de detoxifiere Papillomavirus et demangeaisons Există paraziţi care trăiesc pe organismul gazdei ectoparaziţi relaţia lor Este membrana fertilă a chistului care: spre exterior contribuie la formarea cuticulei.

Cei din grupul de control au experimentat multe dintre simptomele asociate cu îngrăşarea excesivă, precum rezistenţa la insulină, nivel înalt al trigliceridelor şi al colesterolului. Şoarecii care au primit tratamentul cu molecule glucidice au luat şi ei în greutate, dar nu au experimentat niciun fel de efecte negative.

paraziti obezitate

Chiar dacă nu va preveni apariţia obezităţii, tratamentul va atenua unele dintre problemele cauzate de paraziti obezitate. Aceeaşi moleculă glucidică produsă de paraziţi se găseşte şi în fătul uman aflat în dezvoltare şi în laptele mamei, cu rolul de a stabili funcţii metabolice.

  1. Giardia la copii simptom si tratament
  2. Anemie infectioasa ecvina
  3. Recent Posts Uleiul de geraniu: caracteristici, compoziție, proprietăți benefice și rău.
  4. Paraziti obezitate. Stiri paraziti intestinali - agroturism-romania.ro
  5. Parazitozele intestinale: giardioza si ascaridioza | Regina Maria

Cu toate acestea, dincolo de pruncie, această paraziti obezitate glucidică se găseşte doar la nivelul câtorva celule, singura sursă externă fiind viermii paraziţi. În urma studiilor s-a observat că molecula în cauză ar putea ajuta şi la crearea unor tratamente împotriva psoriazisului şi a unor medicamente care să împiedice organismul să accepte mai bine organele transplantate.

paraziti obezitate îndepărtați papilomele agățate

De asemenea, s-a constatat că molecula poate stopa simptomele sclerozei multiple la şoareci.