Virusi whatsapp, Este posibil să spionezi pe WhatsApp altcineva?


papillomavirus vaccin date

Zeci de mii de oameni au fost distrusi de acest virus! O noua amenintare a fost descoperita si este cu adevarat sofisticata astfel ca utilizatorii de smartphone nu isi vor da seama ca telefonul le-a fost infectat! Odata ce a fost descarcat, virusul asteapta ca utilizatorul sa deschida o aplicatie oficiala si apoi sa-si suprapuna interfata falsa peste aceasta. Iar acest lucru le permite hackerilor sa dezvaluie informatii persoanale precum adresa sau detalii despre conturile bancare.

Virusul a fost descoperit de catre cercetatori de compania de securitate Virusi whatsapp si se pare ca acesta se raspandeste virusi whatsapp Europa. Malware-ul a fost descoperit prima data in Danemarca pentru ca apoi sa fie descoperit si in Italia, Germania sau Austria.

virusi whatsapp

Conform FireEye, malware-ul se raspandeste printr-un mesaj text clasic. Mesajul este urmatorul: "Nu am putut livra comanda. Va rugam sa verificati informatiile despre transport aici". Iar daca este accesat link-ul, malware-ul este instalat rapid.

afecțiuni dentare pediatrice

Un astfel de mesaj ce i-a tintit pe utilizatorii din Danemarca a fost descarcat de peste Expertii in securitate avertizeaza utilizatorii de smartphone sa nu acceseze vreun link care nu provine dintr-o sursa credibila.

In ultimele luni au aparut atacuri tot mai elaborate asupra utilizatorilor de smartphone.

hpv neck cancer symptoms tratament oxiuri cand alaptezi