Virusi rusia


Shqetësim në BE e SHBA/ Pse po armatoset Serbia

O explozie s-a produs la un laborator rus din regiunea Siberiei, unde sunt dezvoltate arme biologice. Acolo sunt depozitate mostre de virusuri periculoase, precum Ebola, ciumă, variolă şi antrax, potrivit The Guardian.

squamous papilloma cytology

Explozia de luni de la laboratorul de arme biologice din Rusia a fost confirmată de autorităţi. Potrivit sursei citate, explozia s-a produs în timpul unor lucrări de reparaţie la Centrul de Cercetare pentru Virologie şi Biotehnologie, situat în Kolţsovo, virusi rusia regiunea Novosibirsk din Siberia, a declarat, luni, conducerea centrului, relatează The Guardian. Instituţia a deţinut studii despre virusi rusia biologice în timpul erai sovietice, iar acum este unul virusi rusia principalele centre de cercetare a bolilor din Rusia.

virusi rusia human papillomavirus hpv infections

Un angajat a suferit arsuri de gradul trei, iar geamurile clădirii au fost sparte în urma exploziei. Incendiul care s-a întins pe 30 de metri pătraţi a fost în cele din urmă stins.

virusi rusia helminthes în vagin

Autorităţile din Rusia insistă că în încăperea în care a avut loc explozia nu se aflau substanţe cu risc biologic şi că explozia nu a produs pagube structurale. Primarul oraşului Kolţovo a asigurat locuitorii că nu au există niciun risc biologic în zonă.

papillomavirus chez homme sinonim pentru enlever des paraziti

Totuşi, cauza exploziei este încă necunoscută, iar o investigaţie a fost declanşată. Îno cercetătoare de la laboratorul Vektor a murit, după ce s-a înţepat accidental cu un ac care era infectat cu virusul Ebola.

  • Virus del papiloma que sintomas tiene
  • Snap Imagine: Getty Luni a avut loc o explozie atât de puternică la un laborator de cercetare rusesc, în care se aflau virusuri letale ca Ebola și variolă, încât ferestrele i-au sărit în aer.
  • Can warts on hands be painful

Incidentul ridică virusi rusia semne de întrebare, după un accident produs în luna august în regiunea Arhanghelsk, în cursul testării unei rachete cu propulsie nucleară. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: citeste totul despre:.

ce pastile omoară paraziții din organism diagnosticul ingestiei