Student cârlig


A    A    A Fac arta cu un carlig infipt in spate La inceputul lunii mai s-a deschis in Texas asa numitul "San Antonio Odditorium", locul in student cârlig sunt prezentate cele mai bizare lucruri fie ele artistice sau nu, anunta The Sun.

student cârlig

Show-ul de deschidere a fost pe masura asteptarilor. Unul din numerele de senzatie a fost student cârlig de un grup de tineri care stateau agatati de niste carlige care le erau infipte in spate.

paraziti bagabonti

Tinerii au descris numarul lor ca fiind unul prin care ei se relaxeaza, mai mult, o modalitate de expresie artistica. Show-ul a fost filmat, iar din imagini se poate vedea cum "artistii", asa cum s-au intitulat, sunt agatati de spate si invartiti, pe un fond sonor zgomotos si agresiv.

cheloo tonitza câte helminți trăiesc în corpul uman

The Sun publica si fotografii in care se pot observa trupurile tatuate in totalitate, insangerate, dar tinerii se lasa condusi de tagma "arta cere sacrificii". Potrivit cotidianului, au existat oameni care au dorit ca, pe cale legala, sa interzica asemenea numere de "arta".

student cârlig come si guarisce da papilloma virus

Verdictul judecatorilor in acest caz a fost transant. Numarul tinerilor se numeste expresie corporala si nu exista temei pentru interzicerea lui. Si pentru ca arta este un limbaj universal, tinerii au numeroase spectacole in Statele Unite dar si in afara.

polip și papilom que es verrugas papiloma

Miercuri, 07 Maiora Articol citit de  ori.