Parazitii membrii


Paraziții - Slalom Printre Cretini Full Album

Politistii pierd inca un proces cu "Parazitii": Judecatorii le-au anulat cererea pentru daune de Decizia a fost data la primul termen de judecata din proces, potrivit portalului instantelor. Practic, procesul deschis de politisti nu a trecut de procedura prealabila demararii litigiului, parazitii membrii in care sunt verificate numele si prenumele reclamantilor si paratilor, obiectul cererii sau daca s-a platit taxa de timbru.

În luna mai i se alătură Ombladon Bogdan Ionuţ Pastaca. O zi mai târziu au susţinut primul lor concert, la balul bobocilor de la liceul Spiru Haret din Bucureşti. Succesul vânzărilor atrage atenţia casei de discuri "Digital Records". Urmează un nou album, lansat pe 5 apriliepurtând titlul "Nimic Normal "· Pe 23 iunie lansează "Suta", ce avea să devină albumul rap al anului. Vânzările depăşesc aşteptările.

Decizia tribunalului este cu drept de reexaminare. Primul proces: Este inadmisibil Este al doilea proces pierdut de politisti in fata membrilor trupei Parazitii, privind melodia "Antimilite".

bilateral laryngeal papillomatosis papillomavirus lesion icd 10

Intr-un alt caz, tribunalul a respins ca inadmisibila solicitarea SNAP de a sterge melodia "Antimilitie" de pe canalul YouTube si din parazitii membrii online, iar membrii trupei sa nu mai posteze in mediul online aceasta piesa, fragmente din ea sau orice comentariu, referire, cu privire la versurile melodiei.

Asa parazitii membrii, in prima faza a procesului, artistii Catalin Stefan Ion, cunoscut drept Cheloo, Ionut Bogdan Pastaca, pe numele de artist Ombladon, si Petre Urda, aka Freakadadisk, precum si casa de discuri 20cm Records, au primit castig de cauza din partea instantei, iar politistii trebuie sa le plateasca cheltuieli de judecata in valoare de 2.

vitamine c anemie papilloma virus labiale

Suma reprezinta onorariul avocatului. SNAP a contestat decizia.

peritoneal cancer tumor markers

Totusi, ce i-a deranjat pe politisti a fost faptul ca melodia contine si versuri triviale, imposibil de reprodus, in care sunt amintiti membrii familiilor lor. Marti, 08 Octombrieora Autor:Ionel Stoica.

tratamiento en oxiuros