Paraziții mei


Maimuta a fumat cand a coborat din pom!

simptomele și tratamentul paraziților capului uman

A fost apreciata si paraziții mei primu' om! Buna dupa munca, parazitii corpului uman dupa somn, Iarba despicata-n sapte buna pentru neuron.

Dacă încerci să ai o latură domestică, te iau de prost. Bucureștiul, mai gol ca niciodată. Maturul Cheloo e sensibil cu nevoile tătânelui său, vârstnic acum, nu suportă să danseze, nu ascultă rap, are apartament cu termopane, copil mic și nevastă la locul ei.

Primu mare geniu care a consumat fapta A fumat ganja si-a descoperit roata! Istoria, face bine sa ne spuna, Omu' a plantat cannabis cand a ajuns pe luna.

paraziții mei

Telefon fara paraziții mei, Ar fi sus la loc in pom Fii fericit! In zece mii de ani de ganja nimeni n-a murit! Fratioare nu vad motivu' pentru care fiecare sa nu traga tare [si daca bagi paraziții mei 2x Bagi has nu vrei sa te lasi bagi marijuanale-ascunzi pe unde poa' sa nu le vada mama mama Hai hai, hai sa-ti zic direct.

helminth therapy nz

Vreau un ac de 15 sa intep aorta! Scena se mareste, presiunea in vena creste Bag mana-n microfon si ma prezint: Ombladon! Probabil e a doua sau a treia melodie, Poa' sa fie prima, cine pula mea mai stie?!?

paraziții mei medicamente vierme extraterestre

Inchei acest spectacol, va apreciez prezenta Trag o tarfa dintre voi sa-mi fac publica potenta! Orice nefututa vrea sa auda numai pese triste ,ce pula mea, concertu-i tonomat cu fise?

Versuri Parazitii - Glume de cacat cenzurat Refren x2: Pe toti fratii mei kre sunt aqu q mine Am sa'i rog din suflet sa ne fluiere Si toate femeile sa strige paraziții mei mine "Ce glume de CCT ai in tine" Staw intr'un bloq nasol: si ce daca? De la ultimu' bloq pana'n centru Ma sufla falimentu' Raman pentru consumu ridikt de alcool pe km Cu mintea grav afectata am descoperit in sfarsit Un refren kre provoaca semne de semne obscene kre n'o sa plaq Refren x2: Pe toti fratii mei kre sunt aqu q mine Am sa'i rog din suflet sa ne fluiere Si toate femeile sa strige catre mine "Ce glume de CCT ai in tine" Comprimate de vierme q nefu u a vrea s'auda numa' piese triste Ce pIm concertu'i tonomat q fise? Baga'tzi toate casetele q preferinte'n c r Si'ai sa fii trista pana la lacrimi: tzi'o jur Din pacate in pacat cad yo Da' nu knd fur pacatuiesq Knd t f t prin gat in cr Rupta'n gura itzi compui piesele Pana scoti albumu iei toate bolile q "S" posibile Sugi p! Il cheama Oprea si poarta sutien Refren x2: Pe toti fratii mei kre sunt aqu q mine Am sa'i rog din suflet sa ne fluiere Si toate femeile sa strige catre mine "Ce glume de CCT ai in tine" Unica ta paraziții mei q fata ei de logomana Se uita g'eana? Nici un cap de gonflabila nedesumflabila Nu baga'n ea muzica ta returnabila Remarcabila'i nevoia ta de viteza Travestit imi sugi p!

Baga-ti toate casetele cu preferinte-n cur si ai sa fi trista pana la lacrimi, ti-o jur! Din pacate in pacat cad eu dar nu cand fur pacatuiesc, cand te fut prin paraziții mei in cur Rupta-n gura iti compui piesele pana scoti albumul iei toate bolile cu "s" posibile Sugi pula cum beau eu bere iar eu beau mai bine decat bate Vandamme in filme cand are belele Ma sparg de ras, stiu exact ce gandesti, esti artista sa nu dai bani pe cauciuc, paraziții mei sugi prin batista.

Ce-a mai de cacat gluma cu adevarat e ca despre cine v-am cantat e paraziții mei si ce gen il cheama Oprea si poarta sutien 4X Pe toti fratii mei care sunt acum cu mine am sa-i rog din suflet sa ne fluiere Si toate femeile sa strige catre mine ce glume de cacat ai in tine!