Cheloo parinti


cel mai bun antihelmintic pentru copii tratamentul helmintiazei la copii și adulți

Cheloo parinti își ține familia departe de ochii presei. Puțini știu că de curând a cheloo parinti tată de fată De Adina Radu pe Româneşti Vedete Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, unul dintre membrii formației Paraziții a decis să își țină iubita și fetița departe de ochii cheloo parinti. Cheloo își trăiește viața în discreție, foarte puțini știu că de curând acesta a a devenit tătic după ce s-a despărțit de fosta sa soție, Daniela Niculescu.

cheloo parinti

Divorțul său a fost unul extrem de mediatizat pentru că fosta lui soție l-a acuzat de violență și infidelitate. Cântărețul are o fiică de câteva luni cu actuala sa iubită, Dana Elena.

cheloo parinti

Cheloo nu iese prea des însoțit de iubita sa și a făcut tot posibilul ca fiica sa să nu fie fotografiată. În prezent, Cheloo locuiește în Breaza unde are o casă.

anemie de la hemoroizi

Acesta este atât de discret încât își evită proprii vecini. Cheloo nu este singurul artist din România care a decis să își ferească familia de ochii publicului. Viața personală a lui Cheloo este un mister.

cheloo parinti

Se știe că acesta este la bază pictor, că a fost căsătorit timp de șase ani cu Daniela Niculescu și că are un fiu, Ștefan de 9 ani. Cheloo a fost acuzat de trafic de droguri și a primit o pedeapsă de doi ani cu suspendare și muncă în folosul comunității.

Sursa foto Libertatea.

cancer tip of tongue papiloma seno maxilar